Om oss


Vi är ett företag med passion för sjölivet och som efter tre års utvecklingsarbete och hundratals timmar av funktions- och kvalitetstester kan och vill bidra till att maximera din upplevelse på sjön.

Vi ger dig mer kvalitetstid på sjön

Vi har lösningarna för att du på ett snabbare, enklare och säkrare sätt ska kunna tillbringa mer kvalitetstid på sjön med din vattenskoter eller båt. Lämna släpet i garaget, plocka upp P-ringen ur sjön och glöm allt vad bottenmålning av skrov heter, våra system tar hand om din vattenskoter eller båt på ett mer effektivt och miljövänligt sätt. Ett sätt som garanterat ger dig mer kvalitetstid på sjön.

Vår specialitet

Vår specialitet är vårt egentillverkade rälssystem JetRail, som är ett formpressat aluminiumsystem med tillhörande vagga som rymmer plats för en eller två vattenskotrar. JetRail är det optimala och moderna sättet,  designat och framtaget för säkrare, snabbare och garanterat roligare sjösättning, upptagning och förvaring av din vattenskoter.

Vi är även fullskaliga återförsäljare av Finländska båtsystemen AluTrack, aluminiumräls med anpassade båtvaggor för små och medelstora motorbåtar.

dont hide